Termékleírás
Elsősorban a távol-keleti országok jóvoltából a shiitake a csiperke után a második leginkább fogyasztott gomba. Értékes fehérjékben, illetve aminosavakban és szénhidrátokban gazdag faj. Az ásványi anyagok közül káliumot, kalciumot, foszfort, valamint nyomelemeket: cinket, vasat tartalmaz nagyobb mennyiségben, vitaminjaiból főként a B-vitaminokat .A shiitake jótékony hatása abban rejlik, hogy a benne található hatóanyagok egymást erősítve hatnak. Hagyományosan a japán gyógyító ételek alapanyagaként használják a szervezet regenerációjához, általános gyengeség, meghűlés, megfázás, gyomorfájás, székrekedés, elhízás és fejfájás gyógyítására.
Összetevők: Shiitake por/77,4%/(lentinus edodes), zselatin, cink-glukonát,csomósodás gátló magnéziumsztearát
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.
A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!