Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian

Házhozszállítás futárszolgálattal

Házhozszállítást a GLS, illetve Express One futárszolgálatokkal végzünk.

A futárszolgálatok munkatársai hétköznaponként 8:00 és 17:00 között kézbesítik a csomagokat, ezért kérjük olyan szállítási címet adjon meg, amelyen az említett időpontban Ön vagy valaki más át tudja venni, utánvétel esetén pedig ki is tudja fizetni a csomagot.

A futárszolgálatok munkatársai a feladástól számított 1 munkanapon belül vállalják az egész ország területén a csomagok kézbesítését. A csomag összekészítése után a futárszolgálatok munkatársai felveszik tőlünk a csomagokat, elszállítják a depóba és az esetek 95%-ában másnap meg is kísérlik a kiszállítást. Ha a címzett az első kézbesítéskor nem tartózkodik  a megadott címen, a futár értesítést hagy a csomag érkezéséről és a következő munkanapon ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Második sikertelen kézbesítést követően a csomag visszaszállításra kerül telephelyünkre.

Feladást követően a szállítás pontos részleteiről minden esetben a futárszolgálatok küldenek tájékoztatást e-mail üzenet útján. A szállítás napján küldött e-mail üzenetben feltüntetnek egy időintervallumot, amelyen belül megkísérlik a szállítást. Ebben az e-mail üzenetben feltüntetésre kerül a futár telefonszáma is, így lehetősége van közvetlenül a futárral egyeztetni a szállításról. Express One esetében lehetőség van rugalmasan változtatni a szállítás idejét, illetve a szállítási címet is.

KÉRJÜK KEDVES VÁSÁRLÓINKAT, HOGY A RENDELÉS LEADÁSAKOR HELYESEN ADJÁK MEG A TELEFONSZÁMUKAT ÉS E-MAIL CÍMÜKET, UGYANIS A FUTÁRSZOLGÁLATOK EZEKEN KERESZTÜL TÁJÉKOZTATJÁK ÖNÖKET A SZÁLLÍTÁS RÉSZLETEIRŐL.

A futárcégekkel kötött szerződésünk szerint a futárok nem kötelesek és nem kötelezhetőek telefonon értesíteni a címzettet a szállítás előtt, ezért ezt mi sem tudjuk garantálni, ezért is nagyon fontos, hogy e-mail címe helyesen kerüljön megadásra.

 

Házhozszállítás esetén a szállítási díjak a következőképpen alakulnak:

  • GLS: 1499 Ft
  • Express One: 1525 Ft (20.000 Ft felett ingyenes)

Ingyenes szállítás: 20.000 forint feletti kosárérték esetén ingyenes szállítást biztosítunk az Express One futárszolgálattal, kizárólag banki előreutalás vagy Barion online fizetés esetén.

Fizetési lehetőségek:

  • Banki előreutalás - ingyenes
  • Barion online bankkártyás fizetés - ingyenes
  • Utánvétel - díja 500 forint 

Utánvételt 40.000 Ft kosárértékig áll módunkban teljesíteni. 40.000 Ft feletti kosárérték felett előre fizetést kérünk, ez lehet banki előreutalás vagy Barion online fizetés.


Fontos információk utánvétel esetén

A rendelés átvételének a megtagadása nem jelenti a rendelés lemondását. A rendelés átvételének megtagadásával szerződésszegés történik, amellyel nekünk kárunk keletkezik, ennek megtérítése jogszabály szerint jogos követelésünk.

A 14 napos elállási jogot kizárólag az átvett csomagok esetében gyakorolhatja a vásárló. 

A visszaérkezett utánvétes csomagok esetében a drpatika.hu üzemeltetője, a Kövesd Pharma Kft. az alábbi költségeket terheli a vásárlóra: oda-vissza szállítás költsége (utánvétes szállítási költség + 1000 Ft visszaszállítási költség), 890 Ft csomagolási költség + 990 Ft munkadíj.

A rendelés lemondására a költségek megtérítése nélkül a webáruházunk által küldött "Szállítás alatt" értesítőig van lehetőség.