Barion Pixel
A lehető legjobb vásárlói élmény biztosítása érdekében cookie-kat használunk. Webáruházunk használatával elfogadja ezek használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Házhozszállítás esetén választhatja a GLS futárszolgálatot.

A futárszolgálat munkatársai hétköznaponként 8:00 és 17:00 között kézbesítik a csomagokat, ezért kérjük olyan szállítási címet adjon meg, amelyen az említett időpontban Ön vagy valaki más át tudja venni, utánvétel esetén pedig ki is tudja fizetni a csomagot.

A futárszolgálat munkatársai a feladástól számított 1 munkanapon belül vállalják az egész ország területén a csomagok kézbesítését. A csomag összekészítése után a futárszolgálat munkatársai felveszik tőlünk a csomagokat, elszállítják a depóba és az esetek 95%-ában másnap meg is kísérlik a kiszállítást. Ha a címzett az első kézbesítéskor nem tartózkodik  a megadott címen, a futár értesítést hagy a csomag érkezéséről és a következő munkanapon ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Második sikertelen kézbesítést követően a csomag visszaszállításra kerül telephelyünkre.

Feladást követően a szállítás pontos részleteiről minden esetben a GLS futárszolgálat küld tájékoztatást e-mail üzenet útján. A szállítás napján küldött e-mail üzenetben feltüntetnek egy időintervallumot, amelyen belül megkísérlik a szállítást. Ebben az e-mail üzenetben feltüntetésre kerül a futár telefonszáma is, így lehetősége van közvetlenül a futárral egyeztetni a szállításról.

KÉRJÜK KEDVES VÁSÁRLÓINKAT, HOGY A RENDELÉS LEADÁSAKOR HELYESEN ADJÁK MEG A TELEFONSZÁMUKAT ÉS E-MAIL CÍMÜKET, UGYANIS A FUTÁRSZOLGÁLAT EZEKEN KERESZTÜL TÁJÉKOZTATJÁK ÖNÖKET A SZÁLLÍTÁS RÉSZLETEIRŐL. A HIBÁSAN MEGADOTT ADATOKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.

A futárcéggel kötött szerződésünk szerint a futárok nem kötelesek és nem kötelezhetőek telefonon értesíteni a címzettet a szállítás előtt, ezért ezt mi sem tudjuk garantálni, ezért is nagyon fontos, hogy e-mail címe helyesen kerüljön megadásra.

 

Házhozszállítás esetén a szállítási díj 1649 forint (2 kg-ig).

 

Fizetési lehetőségek:

  • Banki előreutalás - ingyenes
  • Barion online bankkártyás fizetés - ingyenes
  • Utánvétel - díja 500 forint 

Utánvételt 30.000 Ft kosárértékig áll módunkban teljesíteni. 30.000 Ft feletti kosárérték felett előre fizetést kérünk, ez lehet banki előreutalás vagy Barion online fizetés.


Fontos információk utánvétel esetén

A rendelés átvételének a megtagadása nem jelenti a rendelés lemondását. A rendelés átvételének megtagadásával szerződésszegés történik, amellyel nekünk kárunk keletkezik, ennek megtérítése jogszabály szerint jogos követelésünk.

A 14 napos elállási jogot kizárólag az átvett csomagok esetében gyakorolhatja a vásárló. 

A visszaérkezett utánvétes csomagok esetében a drpatika.hu üzemeltetője az alábbi költségeket terheli a vásárlóra: oda-vissza szállítás költsége (utánvétes szállítási költség + 790 Ft visszaszállítási költség), 300 Ft csomagolási költség + 490 Ft munkadíj.

A rendelés lemondására a költségek megtérítése nélkül a webáruházunk által küldött "Szállítás alatt" értesítőig van lehetőség.

Árukereső.hu