Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vitaminok

A vitaminok olyan tápanyagok, amelyekre a szervezetnek napi szinten szüksége van a megfelelő működéshez. A vitaminok különböző funkciókat látnak el a szervezetben, például segítenek a fehérjék, zsírok és szénhidrátok anyagcseréjében, valamint szerepet játszanak az izmok, a csontok és a bőr egészségének fenntartásában is.

A vitaminok két fő csoportra oszthatók: az úgynevezett állandó vitaminokra, amelyeket a szervezet nem tud előállítani, és a működésükhöz rendszeresen pótolnunk kell, valamint az úgynevezett átmeneti vitaminokra, amelyeket a szervezet képes előállítani, de mégis szükség lehet pótlásukra bizonyos esetekben. A vitaminokat leggyakrabban étrendünkkel vesszük be, de ha valamilyen okból nem kapunk elég vitamint a táplálkozásunkból, vagy ha bizonyos vitaminokra növekvő szükségletünk van, például terhesség, szoptatás vagy sportolás során, akkor vitamin-készítményeket is szedhetünk.

Kínálatunkban megtalálható számos ásványi-anyag, nyomelem, multivitamin, terhesvitamin, immunerősítésre szolgáló készítmény, illetve a porcok, csontok és izületek normál működését támogató termékek.

Rendezés:
Árukereső.hu