Barion Pixel
A lehető legjobb vásárlói élmény biztosítása érdekében cookie-kat használunk. Webáruházunk használatával elfogadja ezek használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal

2024. március 28-tól a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet (Postai Kormányrendelet) értelmében minden magyarországi webáruháznak fel kell kínálnia vásárlói számára az MPL szállítási lehetőségeket. A drpatika.hu, mint jogkövető vállalkozás március 28-tól elérhetővé teszi vásárlói számára az MPL házhozszállítást, illetve az MPL Csomagautomata/PostaPont/postán maradó szállítást.

 

MPL házhozszállítás esetén az MPL munkatársai hétköznaponként 8 és 17 óra között szállítják ki a csomagot, ezért kérjük olyan címet adjon meg, ahol ebben az időpontban át tudja venni a csomagját.

A feladást követően az MPL tájékoztatja a szállítás pontos részleteiről, ezért kérjük a rendelés leadásakor helyesen adja meg e-mail címét és telefonszámát. Hibásan megadott adatokért felelősséget nem vállalunk.

 

MPL házhozszállítás esetén a következő fizetési lehetőségek közül választhat: banki előreutalás, Barion online bankkártyás fizetés. Utánvételre NINCS lehetőség. A Barion fizetés nem egyenlő a futárnak kártyával való fizetéssel.

 

MPL házhozszállítás - "MPL Prémium" szállítási mód, amely az MPL futárszolgálat feláras kényelmi szolgáltatásait tartalmazza:

Értékhatártól függetlenül, 10 kg-ig: 3075 Ft

A szállítási díj tartalmazza az MPL 10 napos tárolási idejét, az 1 munkanapos átfutást (665 Ft), az MPL értéknyilvántartást, saját kézbe történő kézbesítést (420 Ft), valamint az alap szállítási költséget (1990 Ft).

 

Fontos információ

Az MPL házhozszállítás esetén kétszer kísérli meg a kiszállítást. A második sikertelen kézbesítést követően a legközelebbi PostaPontra, vagy postán maradó csomagátvételi lehetőségre irányítja át a csomagját. Ilyen esetben a hatályos postai rendelkezések értelmében a csomag átvételéhez fényképes iratot kérhetnek. Kérjük hogy a csomag átvétele előtt készítse elő fényképes igazolványát, és mindenképp vigye magával a sikeres csomagátvétel érdekében.

Árukereső.hu