Barion Pixel
A lehető legjobb vásárlói élmény biztosítása érdekében cookie-kat használunk. Webáruházunk használatával elfogadja ezek használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

MPL csomagautomata/PostaPont/postán maradó

2024. március 28-tól a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet (Postai Kormányrendelet) értelmében minden magyarországi webáruháznak fel kell kínálnia vásárlói számára az MPL szállítási lehetőségeket. A drpatika.hu, mint jogkövető vállalkozás március 28-tól elérhetővé teszi vásárlói számára az MPL házhozszállítást, illetve az MPL Csomagautomata/PostaPont/postán maradó szállítást.

 

MPL csomagautomata/PostaPont/postán maradó szállítási mód esetén a következő fizetési lehetőségek közül választhat: banki előreutalás, Barion online bankkártyás fizetés. Utánvételre NINCS lehetőség. A Barion fizetés nem egyenlő a futárnak kártyával való fizetéssel.

 

MPL Postán maradó - "MPL Fapados" szállítási mód:

0 - 10.000 Ft kosárárték között, 5 kg-ig: 990 Ft + 300 Ft csomagolási díj (Összesen 1290 Ft)

10.000 Ft kosárérték fölött, 5 kg-ig: 990 Ft

Ez a szállítási mód az MPL által nyújtott alapfunkciókat tartalmazza.

MPL postán maradó szállítás esetén a webáruházban jelzett várható szállítási időn felül +2-3 munkanap szállítási idővel lehet számolni. A tényleges kézbesítési időre befolyásunk nincs. Az esetleges több munkanapos szállítási késedelemért felelősséggel nem tartozunk.


MPL Csomagautomata / PostaPont - "MPL Prémium" szállítási módok (az MPL futárszolgálat feláras kényelmi szolgáltatásai tartalmazzák):

Értékhatártól függetlenül, 5 kg-ig: 1655 Ft

A szállítási díj tartalmazza az MPL 10 napos tárolási idejét a kiválasztott Csomagautomatában vagy PostaPonton, a fix napon történő kézbesítést (665 Ft), az MPL értéknyilvántartást, valamint az alap szállítási költséget (990 Ft).

 

Fontos információ

A kiválasztott MPL Csomagautomata telítettsége esetén az MPL a legközelebbi PostaPontra, vagy postán maradó csomagátvételi lehetőségre irányíthatja át a csomagját. Ilyen esetben a hatályos postai rendelkezések értelmében a csomag átvételéhez fényképes iratot kérhetnek. Kérjük hogy a csomag átvétele előtt készítse elő fényképes igazolványát, és mindenképp vigye magával a sikeres csomagátvétel érdekében.

Árukereső.hu