Barion Pixel
A lehető legjobb vásárlói élmény biztosítása érdekében cookie-kat használunk. Webáruházunk használatával elfogadja ezek használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Barion használata

Mi az a Barion?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan lehet bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Barion használata

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártya adatokat, valamint egy működő e-mail címet.

Barion online bankkártyás fizetési lehetőség választása esetén a fizetési felület egy külön oldalon nyílik meg, amely akár 5-10 másodpercet is igénybe vehet, ezt kérjük minden esetben várja meg! A felület betöltődése után meg tudja adni a szükséges adatokat és már készen is van a fizetéssel. Banktól függően jóváhagyásra lehet szükség a mobilbank-ban, ezt is mindenképpen hagyja jóvá.

Ha Barion tárcát regisztrál, biztonságosan el tudja menteni a kártyájának adatait és soha többé nem kell begépelnie a kártyaszámot egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég megadni az e-mail címet és jelszót. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságot is növeli!

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és nincs havi díj sem.

Fizetéshez az alábbi kártyatípusok használhatóak:

  • Mastercard vagy Maestro
  • Visa vagy Electron
  • American Express

 

Biztonságos, kényelmes fizetés bankkártya nélkül

Ha a vásárlások alkalmával nem szeretné megadni bankkártyája adatait vagy éppen nincsen bankkártyája, fizetéshez használhatja az előre feltöltött Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire akár ismerősei is tudnak pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címe és jelszava megadásával tud fizetni. Erről további információt itt olvashat.

 

Barion alkalmazás

A Barion alkalmazásokkal követheti vásárlásait a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelez minden vásárlást, még azt is láthatja, hogy mit vett. Barion egyenlegét is itt kezelheti, illetve pénzt küldhet vagy fogadhat.

 

 

Fő a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Árukereső.hu