Barion Pixel
A lehető legjobb vásárlói élmény biztosítása érdekében cookie-kat használunk. Webáruházunk használatával elfogadja ezek használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

A termékek elérhetősége

Webáruházunkban több, mint 600 termék érhető el, a raktárunk kapacitása azonban véges, így nem tartunk minden elérhető termékből fizikailag is raktáron.

A megfelelő tájékoztatás és a félreértések kiküszöbölése érdekében több raktár állapotot és szállítási időt hoztunk létre, az alábbiakban erről olvashat.

 

“Raktáron - azonnali szállítás”

Ezzel a jelöléssel ellátott termékek fizikailag is raktáron vannak, így azonnal küldeni tudjuk őket. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha ilyen jelzésű termékeket rendel és a rendelés reggel 10-ig beérkezik, akkor csomagját még aznap összekészítjük és átadjuk a futárszolgálat részére/elhelyezzük az automatában. Amennyiben délelőtt 10 után érkezik be a rendelés, a feldolgozás a következő munkanapon történik.

 

“Raktáron - külső raktár”

Ezzel a jelöléssel ellátott termékek nincsen fizikailag a raktárunkban, hanem külső raktárban, a beszállítóinknál vannak. Ilyen jelölésű termék esetén mi azonnal megrendeljük azt az adott beszállítónktól, akik mind gyorsan szállítanak, a rendelésünk leadását követő 1-2 munkanapon belül már meg is szoktak érkezni hozzánk a termékek. Az ilyen termékek esetében a szállítási idő függ a beszállítóink és a futárszolgálatok gyorsaságától is, de általában 1-3 munkanap alatt a csomagja megérkezik Önhöz. Ellenkező esetben e-mail üzenetben tájékoztatást küldünk.

 

“Előrendelhető”

Ezt a jelölést használjuk legritkábban. Azoknál a termékeknél láthatja ezt a jelzést, amelyek elfogytak a raktárunkból, a beszerzésük pedig hosszabb ideig tart. Az ilyen jelzésű termékek szállítási ideje 5-6 munkanap, ettől eltérő szállítási idő esetén külön értesítést küldünk.

 

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a csomag futárszolgálatnak való átadása után mi nem tudunk további tájékoztatást adni a csomag pontos szállítási idejéről, erről minden esetben az adott futárszolgálat fogja tájékoztatni. A szállítási lehetőségekről további információt ide kattintva olvashat.

Árukereső.hu