Barion Pixel
A lehető legjobb vásárlói élmény biztosítása érdekében cookie-kat használunk. Webáruházunk használatával elfogadja ezek használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Gold T hormonmentes fogamzásgátló spirál (mini méret)
24.290 Ft
Mennyiség:

Gold T hormonmentes fogamzásgátló spirál (mini méret)

24.290 Ft
Mennyiség:
A termék elérhetősége: Raktáron - Külső raktárban
Várható szállítási idő: 2024. június 28.
Legkedvezőbb szállítási díj: 990 Ft
A termék gyártója: Eurogine
Szerezhető hűségpontok: 243
Eurogine Gold T fogamzásgátló mini méretben.

Termékleírás

Fontos információ a fogamzásgátló spirálokkal kapcsolatos megrendelésről

Webáruházunkban az utóbbi időben megnőtt az utánvétellel rendelt, majd át nem vett fogamzásgátló spirálok száma. Az átvétel megtagadása webáruházunknak anyagi kárt okoz, amelyet az ebben érintett vásárlók többsége nem térít meg számunkra.

Ebből kifolyólag webáruházunk úgy döntött, hogy fogamzásgátló spirált kizárólag előre fizetés (banki átutalás vagy Barion online bankkártyás fizetés) esetén lehet megrendelni.

Megértésüket köszönjük!


Az EUROGINE a katalóniai Politechnikai Egyetemmel (Politechnique University of Catalonia [UPC]), valamint a Technológiai és Ipari Fejlesztési Centrummal (Center for Technological and Industrial Development [CDTI]) együtt vizsgálatot végzett, melynek során bebizonyították, hogy az ezüst – annak ellenére, hogy nemesfémként megfelelő magot biztosít a rézbevonatú spirálhoz – esetenként korrodálhat, ha a korrózió eléri a spirál belsejét, továbbá a méhfolyadékkal létrejövő reakció következményeként a réz spirál töredezetté válhat (fragmentálódhat), ami csökkenti a fogamzásgátlás hatásosságát.


A vizsgálat eredményei alapján az EUROGINE egy olyan, 99,9%-os tisztaságú rézzel bevont aranymagú spirált fejlesztett ki, amely ellenáll a méhfolyadék korrozív hatásainak és teljesen biokompatibilis az emberi testtel. Ez a spirál javítja a fogamzásgátlás hatásosságát és kiküszöböli az ezüsttel szembeni esetleges allergiás reakciókat.

A Gold T IUD olyan felhelyezést biztosító rendszerrel rendelkezik, amely garantálja, hogy a méhen belüli fogamzásgátló eszköz (IUD) az uterus fundusában helyezkedjen el. Ez kiemelten fontos a lehető leghatékonyabb fogamzásgátlás biztosítása érdekében. Néhány egyszerű utasítás betartása mellett a GOLD T IUD felhelyezési rendszer gyakorlatilag kizárja a méhfal véletlenszerű punctiojának (kilyukadásának) lehetőségét.

  • 99,9% tisztaságú réz spirál, 0,1 mm es arany maggal, amely csökkenti annak kockázatát, hogy a spirál eltörjön a méhfolyadék által okozott korrózió következtében, és ezzel javítja a fogamzásgátlás hatásosságát.
  • 375 mm2 aktív rézfelület
  • 3 elérhető méret (Maxi, Normál, és Mini), amelyek minden uterus méretnek megfelelnek, és ezzel még kényelmesebbek a beteg számára.
  • A méhen belüli fogamzásgátló eszköz (IUD) könnyű és egyedi felhelyezhetőségét biztosító rendszer, amely nagyfokú pontosságot tesz lehetővé.
  • A felhelyezési utasításokat pontosan követve a méhfal punkciójának kockázata teljesen kizárt.
  • Javasolt in situ idő (ameddig az eszköz a helyén maradhat): 5 év.

A termék magyar nyelvű leírást tartalmaz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu