Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Gold T hormonmentes fogamzásgátló spirál (mini méret)
23.290 Ft
Mennyiség:

Gold T hormonmentes fogamzásgátló spirál (mini méret)

23.290 Ft
Mennyiség:
Elérhetőség: Raktáron - azonnali szállítás
Várható szállítás: 2023. szeptember 26.
Legkedvezőbb szállítási díj: 1.149 Ft
Gyártó: Eurogine
Eurogine Gold T fogamzásgátló mini méretben.

Leírás

Az EUROGINE a katalóniai Politechnikai Egyetemmel (Politechnique University of Catalonia [UPC]), valamint a Technológiai és Ipari Fejlesztési Centrummal (Center for Technological and Industrial Development [CDTI]) együtt vizsgálatot végzett, melynek során bebizonyították, hogy az ezüst – annak ellenére, hogy nemesfémként megfelelő magot biztosít a rézbevonatú spirálhoz – esetenként korrodálhat, ha a korrózió eléri a spirál belsejét, továbbá a méhfolyadékkal létrejövő reakció következményeként a réz spirál töredezetté válhat (fragmentálódhat), ami csökkenti a fogamzásgátlás hatásosságát.


A vizsgálat eredményei alapján az EUROGINE egy olyan, 99,9%-os tisztaságú rézzel bevont aranymagú spirált fejlesztett ki, amely ellenáll a méhfolyadék korrozív hatásainak és teljesen biokompatibilis az emberi testtel. Ez a spirál javítja a fogamzásgátlás hatásosságát és kiküszöböli az ezüsttel szembeni esetleges allergiás reakciókat.

A Gold T IUD olyan felhelyezést biztosító rendszerrel rendelkezik, amely garantálja, hogy a méhen belüli fogamzásgátló eszköz (IUD) az uterus fundusában helyezkedjen el. Ez kiemelten fontos a lehető leghatékonyabb fogamzásgátlás biztosítása érdekében. Néhány egyszerű utasítás betartása mellett a GOLD T IUD felhelyezési rendszer gyakorlatilag kizárja a méhfal véletlenszerű punctiojának (kilyukadásának) lehetőségét.

  • 99,9% tisztaságú réz spirál, 0,1 mm es arany maggal, amely csökkenti annak kockázatát, hogy a spirál eltörjön a méhfolyadék által okozott korrózió következtében, és ezzel javítja a fogamzásgátlás hatásosságát.
  • 375 mm2 aktív rézfelület
  • 3 elérhető méret (Maxi, Normál, és Mini), amelyek minden uterus méretnek megfelelnek, és ezzel még kényelmesebbek a beteg számára.
  • A méhen belüli fogamzásgátló eszköz (IUD) könnyű és egyedi felhelyezhetőségét biztosító rendszer, amely nagyfokú pontosságot tesz lehetővé.
  • A felhelyezési utasításokat pontosan követve a méhfal punkciójának kockázata teljesen kizárt.
  • Javasolt in situ idő (ameddig az eszköz a helyén maradhat): 5 év.

A termék magyar nyelvű leírást tartalmaz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.