Barion Pixel
A lehető legjobb vásárlói élmény biztosítása érdekében cookie-kat használunk. Webáruházunk használatával elfogadja ezek használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásároljon a 14 napos elállási jog biztonságával

A drpatika.hu webáruházban nyugodt szívvel vásárolhat online, hiszen ha mégsem tetszik a termék vagy nem tart igényt rá, akkor 14 napos indoklás nélküli elállási jog illeti meg.

 

Mit is jelent ez?

Jogszabály szerint online történő vásárlás esetén 14 napos elállási jog illeti meg a fogyasztót, amelyet indoklás nélkül érvényesíthet az átvételt követő 14 napig.

Fontos, hogy a 14 napos elállási jog a megrendelt termék megtekintésére, szemügyre vételezésére vonatkozik, nem pedig a termék használatára. Szeretnénk felhívni vásárlóink figyelmét, hogy a 14 napos elállási jog a CSOMAG ÁTVÉTELÉTŐL LÉP ÉLETBE.

A csomag átvételének megtagadása nem számít elállásnak. Az átvétel megtagadásával a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján létrejött, a távollévők közötti szerződést megszegésre kerül, ami által webáruházunknak kára keletkezik, melynek megtérítése jogos követelésünk. Amennyiben átvétel megtagadása miatt visszaérkezik hozzánk a csomag, webáruházunk a következő költségeket terheli a vásárlóra: oda-vissza szállítás költsége (utánvétes szállítási költség + 790 Ft visszaszállítási költség), 300 Ft csomagolási költség + 490 Ft munkadíj.


Mit kell tennem, ha szeretnék élni a 14 napos elállási jogommal?

A rendelés leadását követően a rendelést visszaigazoló e-mailben csatoltunk egy elállási nyilatkozatot. A nyilatkozatot pontosan kitöltve küldje el nekünk e-mailben az info@drpatika.hu címre, vagy az elállási nyilatkozatot tegye bele a visszaküldendő csomagba.

Az elállási szándék jelzése után juttassa vissza nekünk a terméket/termékeket az alábbi címre: 3300 Eger, Lájer Dezső utca 5., vagy a következő Foxpost automatába: Eger, Agria Park. Az elállás abban az esetben fogadható el, ha a termék/termékek a 14 napos határidő lejárta előtt visszakerülnek hozzánk.

Fontos, hogy a visszaküldés díja Önt terheli. Utánvéttel feladott, esetleg tértivevényes összeggel terhelt csomagokat nem veszünk át.


Hogyan kapom vissza a pénzem?

A visszaérkezett csomagok tartalmát, a visszaküldött termékek sértetlenségét ellenőrizzük. Amennyiben minden rendben van a visszaküldött termékkel/termékekkel, a vételárat a 14 napos indoklás nélküli elállási nyilatkozatban Ön által megjelölt módon visszatérítjük. 

A vételárat jogszabály szerint 14 napunk van visszafizetni, de természetesen a lehető leghamarabb megtesszük ezt.

Árukereső.hu