Barion Pixel
A lehető legjobb vásárlói élmény biztosítása érdekében cookie-kat használunk. Webáruházunk használatával elfogadja ezek használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kik vagyunk mi?

A drpatika vitamin és étrend-kiegészítő webshop már 2019 óta működik, azonban 2022 júniusában tulajdonosváltáson esett át, így kerültünk mi a képbe. Egy családi vállalkozás vagyunk Egerből, gyógyszerészeti háttérrel. Három gyógyszertár tartozik a családunkhoz, amelynek köszönhetően megfelelő szaktudással tudjuk ellátni a webshoppal járó feladatokat, illetve kiszolgálni és segíteni vevőinket. Csapatunk kicsi ugyan, de szívvel-lélekkel végezzük munkánkat.

 

Mi a küldetésünk?

Szeretnénk kihasználni a szakmai hátterünkből adódó lehetőségeket és egy igazán profi, szakmailag helytálló és fogyasztóbarát webáruházat üzemeltetni, ahol a vásárló tudja, hogy jó kezekben van. Igyekszünk olyan gyártókkal és márkákkal együtt dolgozni, akiknek a termékei Magyarországon ismertek és elismertek, jó minőségűek és megfelelő áron lehet hozzájuk jutni. Termékpalettánkat úgy állítottuk össze, hogy minden nem és korosztály, minden felmerülő problémára vagy célra találjon megfelelő terméket, legyen az immunerősítés, porc- és izületvédelem, fogyás, edzés támogatás, hajápolás, szépségápolás, potencianövelés vagy éppen emésztéstámogatás. 

Számunkra a vásárlóink az elsők. Minden vásárlót a legnagyobb odafigyeléssel szolgálunk ki és mindenkit úgy kezelünk, mintha törzsvásárló lenne. Ehhez járul hozzá hűségpont rendszerünk, amelyet regisztrált vásárlóink tudnak igénybe venni extra kedvezményekért. Természetesen nemcsak regisztrált vásárlóink részesülnek kedvezményekben, időszakosan igyekszünk szuper ajánlatokkal előállni minden vásárlónk számára.

Az utunk elején járunk még, de végső célunk egy kis közösség kialakítása, ahol fontos az egészség, az odafigyelés és a támogatás. 2023-ban sikeresen elindítottuk Facebook oldalunkat, ahol vásárlóink folyamatosan értesülhetnek a legfrissebb ajánlatainkról és híreinkről, illetve bátran kérdezhetnek (akár egymástól is). Vásárlóinkat ezenkívül élő ügyfélszolgálatunkkal is szeretnénk támogatni, ahol szintén bátran kérdezhetnek akár termékeinkről, akár a leadott rendelésük állapotáról.

 

Miért válassz minket?

Azért, mert a webshop mögött valódi, több évtizedes szakmai háttér áll, amely megfelelő támogatást nyújthat bármilyen felmerülő kérdés esetén. Egy családi vállalkozás vagyunk, kis csapattal, de éppen ezért végezzük olyan odaadóan és lelkiismeretesen a munkánkat. Szeretnénk felvenni a versenyt a "nagyokkal", ugyanakkor túl is akarjuk szárnyalni őket fogyasztóbarát hozzáállásunkkal, profi hátterünkkel és fáradhatatlan lelkesedésünkkel.

 

Köszönjük, hogy elolvastad bemutatkozásunkat, reméljük sikerült elnyernünk bizalmadat!

 

Üdvözlettel,

a DrPatika csapata

Árukereső.hu