Termékleírás
A jóízű, finom illatú fahéj Kínából és Ceylonból származik, ahol egy vadontermő trópusi fa héja adja magát a fűszert.A fahéjfa (Cinnamomum verum), népies nevén ceyloni fahéj vagy cinnamomi a babérfélék családjába tartozik. A 10-15 méter magasra növő fa fiatal ágainak kérgéből lehántással, majd őrléssel készítik a fahéj néven ismert fűszert.Régóta ismert, és finom ízének köszönhetően nagyon gyakran használt fűszernövény.Amellett, hogy ételeinket kiválóan ízesíthetjük vele, az egészségre is jó hatással van.Vizsgálatokkal is igazolt hatásai:A fahéj az egészséges életmód részeként hozzájárulhat a szervezet szénhidrát/cukor egyensúlyának fenntartásához. Hozzájárulhat az egészséges szénhidrát-cukor anyagcseréhez. Ezek alapján elmondható, hogy elsősorban cukorbetegeknek ajánlott rendszeresen fogyasztani.Szakértők javaslata alapján legalább napi 1 grammot célszerű fogyasztani belőle.
Összetevők: Fahéj-extrakt, töltőanyag kalcium-karbonát, kukorica keményítő, zselatin, cinkglukonát, csomósodást gátló magnéziumsztearát, töltőanyag maltodextrin, króm-klorid
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.
A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!