Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
EvoQ10 kapszula 60x
11.210 Ft
Mennyiség:

EvoQ10 kapszula 60x

11.210 Ft
Mennyiség:
A termék elérhetősége: Raktáron - Külső raktár
Várható szállítási idő: 2023. december 13.
Legkedvezőbb szállítási díj: 1.149 Ft
Szerezhető hűségpontok: 113
A termék gyártója: Unicorp Biotech

EvoQ10 kapszula 60x

Szavatosság: 2023.08.31.

2 DARAB ELÉRHETŐ!

Termékleírás

Mi a Koenzim Q10?
A Koenzim Q10 minden emberben (állatban és a baktériumok jelentős részében) előforduló életfontosságú kémiai anyag. Ubikinonnak, ubidekarenonnak, koenzim Q-nak is nevezik a tudományos irodalomban. Napjainkban rengeteg reklám miatt már nagyon sokan hallottak róla, de kevesen tudják, hogy mi is az.

Mi az, hogy „enzim”? – Ezek olyan anyagok, melyek az élő szervezetben lejátszódó kémiai, biokémiai reakciók lezajlását segítik, menedzselik. Nélkülük lassabban vagy egyáltalán nem történnek meg az élet molekuláris szintjén a fontos folyamatok. Az enzimek többnyire fehérjék, amiket a szervezet termel. Az enzimek működéséhez sokszor nem-fehérje természetű kiegészítő szerves molekulák is szükségesek, ezek a koenzimek. Képzeljük el ezt az egészet úgy, hogy van egy hatalmas terepasztalunk, tele vonatokkal, van áram de nincs kapcsoló, ami elindítsa az egészet. A koenzim valami olyasmi, mint ez a kapcsoló.

Azt mindenki tudja, hogy az emberi szervezet az energiaellátását az elfogyasztott táplálék „elégetésével” biztosítja. Ehhez energiadús táplálékra és oxigénre van szükség. A sejtekben lezajló „égés” persze más, mint az igazi tűz, de a lényege – bármilyen meglepő – ugyanaz. Csak sokkal bonyolultabban zajlik. Minden igazi sejtünkben vannak pici sejtalkotók, amelyeket mitokondriumoknak nevezünk. Ezek a sejt pici erőművei, itt zajlik az energia előállítása. A folyamatot számos enzim segíti és ezek működéséhez az egyik nélkülözhetetlen kapcsoló a koenzim Q10. Szervezetünk energiatermelésének 95%-a Q10 segítségével ezekben a sejtalkotókban zajlik. Éppen ezért különösen magas a Q10 koncentrációja azokban a szerveinkben, amelyek működésükhöz sok energiát használnak fel: szív, máj, vese.

Tulajdonságai:
A koenzim Q10 egy kristályos anyag, ami vízben nem oldódik, zsírban oldódik. Éppen ezért a felszívódása nehézkes. A zsíroldékony molekulák nem a gyomorból szívódnak fel, hanem a vékonybélből. Az epehólyagban tárolt és a vékonybélbe táplálkozáskor ürülő epesavak ugyanis segítik ezeknek az anyagoknak a felszívódását. Ezért van az, hogy a koenzim Q10 bevételét étkezés közben, vagy közvetlenül előtte-utána javasolják. Nagyon fontos még, hogy a bevett Q10 tabletta vagy kapszula ne essen szét a gyomorban, mert az ott található sósav tönkreteszi. Ezért tettük az EvoQ10 konenzin Q10-et gyomorsavnak ellenálló, csak a vékonybélben oldódó kapszulába. Így a teljes bevett mennyiség eljut a felszívódás színhelyére, javítva ezzel a felszívódás esélyeit. 

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Akik ezt a terméket megvették

EvoPreg kapszula 60x

9.320 Ft
Raktáron - Külső raktár

Velfem filmtabletta 30x

5.390 Ft
Raktáron - azonnali szállítás

GAL Magnézium-biszglicinát 90 db

4.590 Ft
Raktáron - azonnali szállítás

GAL Omega-3 Eco lágyzselatin-kapszula

5.190 Ft
Raktáron - azonnali szállítás
Árukereső.hu Árukereső.hu