Termékleírás
A levelét, illetve az abból kinyerhető és az édes ízért felelős szteviozidokat sokfelé édesítőszerként használják, ízhatása azonos tömegű cukorénál mintegy 300-szor erősebb, lassabban alakul ki és tovább tart. Ételek és italok édesítésére használják és főzésre is alkalmas, mert a hatóanyaga nem bomlik le a melegítéstől. Fogyasztása esetén nem jelentkezik fogszuvasodás.Intenzív édes íze alkalmassá teszi alacsony szénhidrát-bevitelű étrendekben édesítésre. Egyes tüneteket, mint amilyen az elhízás, a cukorbetegség, az allergia, az érelmeszesedés, vagy a magas vérnyomás, előnyösen befolyásolhat. A vércukorszintre nincs hatása, sőt még kissé növeli is a glükóztoleranciát, ezért cukorbetegek számára is használható. Meggátolhatja sok káros baktérium és vírus szaporodását, így hatékonyan alkalmazható megfázás, influenza és szájfertőzés ellen.Jótékony hatása révén javíthatja a szövetek oxigénellátását, normalizálhatja az anyagcserét és a fermentációs rendszerek működését, csökkentheti a vér koleszterinszintjét. Táplálja az endokrin rendszert, serkentheti az inzulintermelést, helyreállíthatja a vércukorszintet, stabilizálhatja a vérnyomást és serkentheti a vizelet-kiválasztási rendszer működését.
Összetevők: szorbit, mononátrium-citrát, nátriumhidrogén-karbonát, szteviol-glikozid (12,9%), csomosodástgátló megnézium sztearát, szilicium-dioxid
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.
A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!