Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
vSherpa Kurkuma + Piperin + E-vitamin (60 db kapszula)
6.900 Ft
Mennyiség:

vSherpa Kurkuma + Piperin + E-vitamin (60 db kapszula)

6.900 Ft
Mennyiség:
A termék elérhetősége: Raktáron - Külső raktárban
Várható szállítási idő: 2024. február 29.
Legkedvezőbb szállítási díj: 1.190 Ft
A termék gyártója: vSherpa
Szerezhető hűségpontok: 69
A vSherpa Kurkuma + Piperin +E-vitamin segítségével nem csak 196 mg kurkumin tartalomhoz, de az annak felszívódását segítő 98% piperin tartalmú feketebors-kivonathoz és E-vitaminhoz jutsz, mindez napi 1 db vegán kapszulában!

Termékleírás

vSherpa Kurkuma + Piperin + E-vitamin (60 db kapszula)

A kurkuma, amelynek központi hatóanyaga a kurkumin, évszázadok óta ismert és elismert az Ayurvédikus orvoslásban, köszönhetően annak kiemelkedő gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságainak. De a természet csodája a kurkuminban rejlő előnyökön túlmutat; a piperinnel kombinálva, ami a feketeborsban található, a kurkumin felszívódása jelentősen megnő, így biztosítva, hogy a szervezetünk teljes mértékben kihasználhassa annak jótékony hatásait. Ráadásul az E-vitamin hozzáadásával nem csak a sejtek védelme erősödik a káros szabad gyökökkel szemben, hanem az általános egészségünk és vitalitásunk is fokozódik.

Ez a kombináció nem csak az egyes összetevők előnyeit kínálja, hanem egy szinergikus hatást is létrehoz, amely messze meghaladja az egyes komponensek egyedi előnyeit. Ha valóban keresel egy természetes megoldást, amely komplex módon támogatja az egészségedet, ez a három hatóanyag kombinációja nem csak hogy különleges, de minden bizonnyal az egyik legjobb választás.

Kinek ajánljuk?

 • Időskorúak: Az életkor előrehaladtával az emberi szervezet természetes antioxidáns védelme gyengülhet, és a sejtek nagyobb kockázattal néznek szembe az oxidatív stresszel. A kurkumin erős antioxidáns hatással bír, amely védelmet nyújt a sejteknek, míg az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A piperin pedig optimalizálja a kurkumin felszívódását, így ezen komponensek együttese kiváló választás az idősödő szervezet támogatására.
 • Sportolók és aktív életmódot folytatók: A fizikai aktivitás gyakran vezet izomfájdalomhoz és gyulladáshoz. A kurkumin természetes gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, melyek elősegíthetik a gyorsabb regenerálódást. Az E-vitamin antioxidáns hatása tovább erősíti a sejtek védelmét, míg a piperin biztosítja a kurkumin jobb hasznosulását.
 • Krónikus gyulladással küzdők: Krónikus gyulladásos állapotok, mint az arthritis, súlyos fájdalmat és merevséget okozhatnak. A kurkumin ismert gyulladáscsökkentő hatása miatt potenciálisan segíthet az ilyen állapotok tüneteinek enyhítésében. A piperin növeli a kurkumin biohasznosulását, míg az E-vitamin antioxidáns tulajdonságai támogatják az egész szervezetet.
 • Memória és kognitív funkciók javítására törekvők: A kurkumin elősegíti az agyi neurotrof faktorok növekedését, amelyek kulcsszerepet játszanak az agyi sejtek növekedésében és differenciálódásában. Ezáltal hozzájárulhatnak a memória javításához és a kognitív funkciók erősítéséhez.
 • Oxidatív stresszel küzdők: A dohányzás, a városi környezeti szennyeződések és a túlzott alkoholfogyasztás mind növelik a szabad gyökök mennyiségét a szervezetben. A kurkumin és az E-vitamin együttes antioxidáns hatása segíthet ellensúlyozni ezt az oxidatív károsodást.
 • Emésztési problémákkal küzdők: A kurkumin hozzájárulhat az emésztési folyamatok javításához és támogathatja az egészséges máj működést. Az emésztési rendellenességek esetén nyújtott segítség mellett az E-vitamin is elősegíti az emésztőrendszer egészségét.
 • Szív- és érrendszeri egészséget keresők: A kurkumin bizonyos kutatások szerint elősegíti az érfalak egészségét és a koleszterinszint optimalizálását. Az E-vitamin tovább erősíti a szív és érrendszer védelmét, míg a piperin biztosítja a kurkumin hatékony hasznosulását.
 • Stresszel és feszültséggel küzdők: A kurkumin és az E-vitamin együttesen hozzájárulhatnak a stressz és a szorongás csökkentéséhez, mivel támogatják a szervezet természetes stresszkezelő mechanizmusait és elősegítik a mentális egyensúly fenntartását. Az oxidatív stressz, ami a szabad gyökök túlzott mennyiségének köszönhető, nemcsak fizikai, hanem mentális egészségünket is befolyásolhatja. A kurkumin gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságai, kombinálva az E-vitamin védelmével, csökkenthetik az oxidatív stresszt, amely szorongást és feszültséget okozhat. A piperin jelenléte növeli a kurkumin felszívódását és hatékonyságát, így azok, akik stresszes környezetben élnek vagy hajlamosak a szorongásra, nagyobb előnyt élvezhetnek a kombináció hatásaiból.
 • Ételallergiával vagy érzékenységgel küzdők: Sokan szenvednek ételek iránti érzékenységtől vagy allergiától, amely gyakran gyulladással és emésztési problémákkal jár. A kurkumin természetes gyulladáscsökkentő tulajdonságai hozzájárulnak az emésztőrendszer egészségének fenntartásához, míg az E-vitamin támogatja a bélhám integritását és a tápanyagok megfelelő felszívódását.
 • Autoimmun betegségben szenvedők: Autoimmun betegségek esetén a test saját sejtjei ellen fordul. A kurkumin és az E-vitamin együttes gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásai hozzájárulhatnak az autoimmun folyamatok enyhítéséhez, csökkentve a betegség tüneteit és javítva az életminőséget.
 • Krónikus fájdalommal küzdők: A krónikus fájdalom jelentősen befolyásolhatja az életminőséget. A kurkumin természetes fájdalomcsillapító hatása, különösen kombinálva az E-vitamin antioxidáns tulajdonságaival és a piperin felszívódást elősegítő hatásával, hozzájárulhat a fájdalom csökkentéséhez és a komfort érzetének növeléséhez.
 • Magas stresszfaktoroknak kitett emberek: A stressz növelheti a szabad gyökök termelődését a szervezetben, amelyek károsíthatják a sejteket és elősegíthetik a gyulladást. Az E-vitamin és a kurkumin együttes antioxidáns hatása segít neutralizálni ezeket a káros molekulákat, míg a piperin javítja a kurkumin hasznosulását.
 • Bőrproblémákkal küzdők: Az E-vitamin ismert a bőrápoló tulajdonságairól. A kurkumin gyulladásgátló és antioxidáns tulajdonságai mellett a bőr egészségének és ragyogásának elősegítésében is szerepet játszik. A bőrproblémák, mint az akne, gyakran gyulladásos eredetűek. A kurkumin gyulladáscsökkentő tulajdonságai elősegíthetik a bőr egészségének helyreállítását. Az E-vitamin antioxidáns hatása továbbá védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól. Ebben a kombinációban mindkét összetevő egymás hatásait erősíti, így a bőr egészségesebb és fiatalosabb megjelenést kaphat.
 • Krónikus fáradtságban szenvedők: A krónikus gyulladás egyik ismert mellékhatása a fáradtság. A kurkumin gyulladásgátló hatása, kombinálva az E-vitaminnal, segíthet csökkenteni a gyulladás okozta fáradtságot.

Miben segíthet?

 • Gyulladáscsökkentés: A kurkumin a kurkuma fő bioaktív vegyülete, mely ismert gyulladásgátló tulajdonságairól. A krónikus gyulladás hozzájárulhat számos krónikus betegség kialakulásához, így a kurkumin rendszeres bevitele elősegítheti az egészség fenntartását és az életminőség javítását.
 • Antioxidáns védelem: Mind a kurkumin, mind az E-vitamin erős antioxidánsok, melyek semlegesítik a szabad gyököket, megóvva a sejteket a károsodástól. Az antioxidánsok segítenek megelőzni a sejtek és a DNS károsodását, ami az öregedési folyamatokat és számos betegséget gyorsíthat.
 • Fokozott kurkumin felszívódás: A piperin, amely a feketebors fő alkotóeleme, növeli a kurkumin biológiai hasznosulását. Kutatások kimutatták, hogy a piperin akár 2000%-kal is fokozhatja a kurkumin felszívódását, így biztosítva, hogy a test a lehető legtöbbet hozza ki ebből az értékes vegyületből.
 • Bőregészség: Az E-vitamin fontos a bőr egészségének megőrzésében, segítve annak hidratáltságát és védelmét a környezeti károsodásokkal szemben. A kurkumin szintén támogatja a bőr egészségét a gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságain keresztül.
 • Támogatja az ízületi egészséget: A kurkumin képes enyhíteni az ízületi fájdalmakat és javítani az ízületek mozgékonyságát, különösen azoknál, akik ízületi gyulladásban szenvednek.
 • Neuroprotektív hatások: A kurkumin előnyei kiterjednek az agyra is. Antioxidáns és gyulladásgátló hatásai miatt védelmet nyújthat az agysejtek számára, és potenciálisan segíthet az agy kapcsolódó betegségek kockázatának csökkentésében.
 • Szív- és érrendszeri egészség: A kurkumin előnyös hatással lehet a szív egészségére is, mivel javítja az endotél funkcióját, ami az erek belső felszínét borítja. Az E-vitamin szintén támogatja a szív egészségét antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően.
 • Emésztési előnyök: A kurkuma és a kurkumin is ismertek az emésztési előnyeikről. Segíthetnek az emésztési folyamatok támogatásában, csökkenthetik a puffadást és a gázképződést, valamint elősegíthetik az epe termelését, ami segíthet a zsírok lebontásában.
 • Rákellenes tulajdonságok: Néhány tudományos tanulmány szerint a kurkumin potenciálisan gátolhatja a tumorok növekedését és terjedését, valamint elősegítheti a rákos sejtek apoptózisát vagy programozott sejthalálját.
 • Vércukorszint-szabályozás: A kurkumin elősegítheti az inzulinérzékenység növelését és segíthet az anyagcsere szabályozásában, amely előnyös lehet a cukorbetegségben szenvedők vagy annak kockázatának kitett emberek számára.
 • Antidepresszáns tulajdonságok: Néhány kutatás szerint a kurkumin képes javítani a depressziós tüneteket azzal, hogy befolyásolja az agy neurotranszmitter szintjeit, mint a szerotonin és a dopamin.
 • Anti-aging hatás: Mivel a kurkumin és az E-vitamin is erős antioxidánsok, védelmet nyújtanak a sejteknek a káros oxidatív stressz ellen, ami a korral járó sejtkárosodáshoz vezethet. Ennek következtében a kombináció hozzájárulhat az öregedés lassításához és a bőr egészségének megőrzéséhez.
 • Kognitív funkciók támogatása: A kurkumin támogathatja az agy egészségét, és segíthet az agyban levő amyloid plakkok csökkentésében, amelyek az Alzheimer-kórban szenvedőkben találhatók. Ezenkívül az antioxidáns tulajdonságai elősegíthetik az agysejtek védelmét a károsodástól.
 • Máj egészsége: A kurkumin májvédő tulajdonságokkal rendelkezik, mivel segíthet a máj méregtelenítő funkciójának elősegítésében, valamint védelmet nyújthat a máj károsodása ellen.

Felhasználási javaslat

A napi adag 1 db kapszula.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl.

Összetevők

Kurkuma kivonat (Curcuma longa; gyökér) 95% kurkumin tartalommal, Kurkuma gyökér őrlemény, kapszula: hipromellóz, E-vitamin (DL-alfa-tokoferil-acetát), Feketebors kivonat (Piper nigrum; gyümölcs) 98% piperin tartalommal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Akik ezt a terméket megvették

Árukereső.hu