Barion Pixel
A lehető legjobb vásárlói élmény biztosítása érdekében cookie-kat használunk. Webáruházunk használatával elfogadja ezek használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

FoxPost csomagautomata

A FoxPost egy egyszerű, környezettudatos és rugalmas kézbesítési mód

Amennyiben FoxPost csomagautomatába kéri rendelését, nem kell egész nap a futárt várnia. Az ország egész területén több, mint 800 csomagautomata található, így biztosan talál olyan automatát, amely közel van lakhelyéhez vagy éppen munkahelyéhez, így könnyen és rugalmasan tudja átvenni csomagját. Az automaták beltéren, illetve kültéren találhatóak és reggeltől estig hozzáférhetőek.

A FoxPost csomagautomaták listáját ide kattintva tudja megtekinteni.


Hogyan történik a szállítás és mikor kapom meg a csomagot?

Az összekészített csomagokat minden reggel 8:00 előtt (bizonyos esetekben a délutáni órákban) juttatjuk el a hozzánk legközelebb lévő FoxPost csomagautomatába. Az adott automatát a FoxPost munkatársai hétköznaponként reggel 8:00 és 9:00 között ürítik, ekkora viszik el az általunk feladott csomagokat is.

Amennyiben ezt a szállítási módot választja, úgy az oldalunkon megrendelt termékeket a FoxPost-on keresztül juttatjuk el az Ön által kiválasztott FoxPost csomagautomatába. A futárszolgálat munkatársai a feladástól számított 3 munkanapon belül vállalják az ország egész területén a csomagok kézbesítését az automatákba, azonban kiemelt forgalmi időszakokban előfordulhat, hogy szabad automata hiányában nem tudjuk feladni a csomagot, így akár több munkanapba is telhet, hogy útnak induljon a csomag.

Kérjük, mindenképpen ellenőrizze a választott automata telítettségét a rendelés leadása előtt!

Csomagfeladás után a FoxPost e-mail üzenetet küld a feladás tényéről, illetve a csomaghoz tartozó csomagszámról, amellyel könnyen nyomon lehet követni a csomag útját. Csomagkövetésre itt van lehetőség. Ezenkívül a FoxPost státuszüzeneteket küld e-mail útján a csomag aktuális állapotáról.

Ha a csomag megérkezett az átvételi automatába, e-mailben és SMS-ben vagy Viber üzenetben értesítőt küldenek, amelyben szerepel az átvételi határidő óra-perc pontossággal.


Meddig lehet átvenni a csomagot az automatából?

A FoxPost 4 naptári napig őrzi a csomagot a választott automatában. A 4 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló SMS vagy Viber üzenet és e-mail értesítésben található. A FoxPost futár ezen időpont után kiveszi a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig átvegye a csomagját. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbítják az átvételi időt.


Hogyan kell átvenni a csomagot?

Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, a FoxPost Viber üzenetben vagy SMS-ben értesíti Önt. Abban az esetben, ha a telefonszámhoz nem tartozik Viber-fiók vagy a Viber-fiók esetén az értesítések fogadása ki van kapcsolva, SMS-ben fognak küldeni értesítést. Az üzenetben elküldött egyedi, csak Ön által ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját és veheti át csomagját.

 


Milyen fizetési módok érhetőek el?

A FoxPost Csomagautomatákba a rendelés leadásánál Barion online bankkártyás fizetéssel vagy banki előre utalással kifizetett rendeléseket áll módunkban teljesíteni. FoxPost Csomagautomatába történő szállítás esetén utánvételes átvételre nincs lehetőség. 

FoxPost csomagautomata választása esetén 25.000 forintig a szállítási díj 1190 forint, 25.000 forint felett a szállítás ingyenes.

Árukereső.hu