Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Baby-Boom kazettás terhességi teszt 1x (Szavatosság: 2023.12.)
1.100 Ft
Mennyiség:

Baby-Boom kazettás terhességi teszt 1x (Szavatosság: 2023.12.)

1.100 Ft
Mennyiség:
Elérhetőség: Raktáron - azonnali szállítás
Várható szállítás: 2023. szeptember 26.
Legkedvezőbb szállítási díj: 1.149 Ft
Ez a terhességi teszt a a szuperérzékeny tesztek családjába tartozik. 25 IU/l) terhességi hormon szintet is kimutatnak. Már a fogantatás 10. napján is kimutatható vele a terhesség.

Leírás

Terhességi tesztek érzékenysége

Ez a terhességi teszt a a szuperérzékeny tesztek családjába tartozik. 25 IU/l) terhességi hormon szintet is kimutatnak. Már a fogantatás 10. napján is kimutatható vele a terhesség.

Mikor végezzük el a terhességi tesztet?

A terhességi hormon otthoni kimutatása vizeletből történik. A mai tesztek már annyira pontosak, hogy akár napközben is elvégezhetőek. A minél pontosabb eredmény érdekében azonban célszerű, a reggeli első vizeletből elvégezni a tesztet. Ennek az az oka, hogy egy napon belül a reggeli vizeletben a legmagasabb a HCG hormon koncentrációja.

A pontos nap meghatározásához tudnunk kell ciklusunk hosszát, valamint az esetleges beágyazódás időpontját. Emellett a kimutatáshoz meg kell várnunk, hogy a HCG hormon vizeletben kimutatható szintje elérje a használandó terhességi teszt érzékenységét.

Terhességi teszt használata

A teszt elvégzése előtt mindig olvassuk el a mellékelt használati útmutatót. A Baby Boom terhességi kazetás terhességi teszt használatkor egy pipetta segítségével egy ún. kazettára kell cseppenteni a vizeletből.

Várakozzunk, míg azt a kezelési útmutató javasolja, általában pár percig (10-15 perc). Végül olvassuk le az eredményt. Figyeljük, hogy megjelent-e az úgynevezett kontrollcsík, mely azt jelzi, hogy működik a teszt. Amennyiben nem jelentkezik a kontroll csík, úgy nem értékelhető az eredmény, ilyenkor meg kell ismételni a vizsgálatot. Ebből adódóan javasoljuk, hogy egyszerre 2 tesztet vásárolj, így, ha az első valamiért érvénytelen eredményt mutat, rögtön el tudd végezni a tesztet egy másik eszközzel.

Amennyiben a második csík is megjelenik, akkor az eredmény pozitív. Biztos pozitív az eredmény (vagyis terhes), amennyiben a kontroll csíkkal megegyező erősségűen látszik a második csík is. Ha a második csík halványabb, akkor pár nappal később a teszt ismételt elvégzése javasolt. Pozitív teszt esetén első teendő egy nőgyógyász felkeresése, hiszen a terhesség biztos tényét csak ő fogja tudni megállapítani.

Negatív teszteredmény esetében a terhességi teszten a kontrollcsík megjelenik, de a második csík nem. Ez az eset vagy azt jelenti, hogy valóban nem vagy terhes, vagy pedig túl korán végezted el a tesztet, ilyenkor a szervezetedben lévő HCG szint még nem érte el azt a minimális szintet, ami mellett ki tudná mutatni a teszt a várandósságot. Ilyenkor ajánlott néhány nappal később megismételni a tesztet.

A terhességi teszt pontossága

Pontossága meghaladja a 99,9%-ot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek